Suveräna Team Linköping gav som väntat aldrig redan utslagna Gislaved någon chans. Östgötarna vann med 15-5 i en match som var avgjord redan efter tre serier.
När Linköping vann tredje serien med 4-1 gick nämligen matchen till ointagliga 12-3. I sista serien slappnade de då redan klara gruppvinnarna av lite så där blev det seger med bara 3-2 och sammanlagd vinst med 15-5.
– Det kändes bra. Vi gjorde en bra insats med tanke på att vi spelade så tidigt på söndagsmorgonen. Vi gick dessutom över 1700 poäng sammanlagt i varje serie, så det var ett positivt besked, säger Magnus Andersson i Team Linköping.
Östgötalaget är nu klara gruppvinnare och kan se fram mot slutspelet.
– Vi har som målsättning att gå till final, så vi satsar hårt och ser fram mot de matcherna som väntar, säger Magnus Andersson.