Sent igår kväll såg det ut som att stockholmslaget Split happens skulle få packa och åka hem. Laget låg då under mot Kabaré F med 3-7 och var på väg mot sin andra förlust. Men idag har laget fått ändra sina hemreseplaner. Laget har nu en slutspelsplats i sikte.
Split Happens lyckades nämligen med det nästan omöjliga mot Kabaré, vände matchen och lyckades få oavgjort. När laget på söndagsmorgonen vann mot Baltzars F-lag med 12-7 har laget helt plötsligt chansen att gå till slutspel.
Om det ska bli paly-off för andra året i rad för Stockholms söders stolthet avgörs dock av Forsheda och kabaré F som just nu spelar mot varandra. Förutsättningarna är egentligen enkla,
vinner FBK med sex banpoängs marginal eller mer går Split Happens vidare, i annat fall blir det göteborgslaget som tar slutspelsplatsen.
Split Happens gjorde en stabil insats mot Baltzar F trots att spelstart var redan 08.00 på söndagsmorgonen. Ungdomliga Baltzar F hängde med bra i början, men i andra halvan av matchen tog stockholmslagets rutin ut sin rätt och det blev seger med 12-7