Division två-laget Kabaré F svarade för en riktig skräll i lagets kvartsfinal mot tippade favoritlaget Team Linköping. Trots underläge med 1-4 efter första vände göteborgslaget och vann med 6-4.
– Jag är nästan chockad. Jag vet knappt vad jag ska säga. Vi hade väl ett litet hopp trots att vi låg under med 1-4 efter första. Men när jag tittade upp på tavlan i mitten av andra serien såga jag att vi ledde. Och det med hela 5-0, säger en både glad och överraskad Jan Högman i Kabaré.
– Linköping är ett jättebra lag. Men samtidigt som det verkar ha låst sig lite för dem började käglorna ramla för oss, fortsätter han.
Linköpingsfolket var nästan lika chockade, som fick se sitt lag förlora semifinalplatsen.
– Självklart en stor besvikelse. Men vi hade alldeels för mycket tomrutor i slutet. Och dessutom tror jag vi tog ut segern lite i förskott, det straffade sig, säger Tomas Eckerud, lagledare i Linköping.