Stockholmslaget Split Happens är klart för slutspel för andra året i rad. Men kampen om andraplatsen i grupp C mot June blev stenhård. Det var inte förrän i matchens sista ruta det stod klart att Split Happens skulle gå vidare.
Stockholmslaget räddade då ett underläge med 9-9 till oavgjort, 10-10, vilket gjorde att dem fick tre poäng sammanlagt i tabellen, lika mycket som June, men gick förbi i tabellen med en poäng bättre diff. Mer jämnt än så kan det knappast bli.
June är därmed utslaget i en grupp där Team LBC A redan i går säkrade segern.

I jumbomatchen i grupp D mellan Baltzar A och Skillingaryd vann motalalaget med 14-6 och blir därmed trea i gruppen. Att östgötarna för första gången någonsin skulle missa slutspelet stod klart redan efter lördagens matcher.
– Vi är så besvikna, hade givetvis hoppats på att gå vidare. Men nu får vi hålla tummarna för vårt farmarlag, de har en bra chans att ta sig till slutspelet och har ju faktiskt vunnit turneringen tidigare, säger Peter Engesten i Baltzar.