Nu är det dags att anmäla lag till RC Open i Jönköping. Turneringen är en av Sveriges största för klubblag och numera också en av de äldsta träningsturneringarna. RC Open 2018 spelas den 1-2 september i RC Bowl och Rosenlunds bowlinghallar i Jönköping.
De båda hallarna ligger på bekvämt gångavstånd från varandra. Hotell och vandrarhem finns i området, där RC Bowls eget hotell ligger våningen ovanför bowlinghallen där också restaurang finns inom anläggningen. Allt är upplagt för en kanonbra och trevlig start på bowlingsäsongen.
RC Open lockar allt från elitserielag till klubbar i lägsta serien eftersom turneringen spelas med hcp. Det är många som menar att det är en positiv start på en lång säsong. Lagen får spela tuffa matcher mot bra motstånd samtidigt som spelarna har möjlighet att umgås och ha roligt tillsammans.
Turneringen spelas med gruppspel, fyra lag i varje grupp. Alla lag spelar tre matcher, två på löärdagen och en på söndagen. de två bästa lagen i varje grupp går till slutspel, som avgörs på söndagseftermiddagen.
Det går nu att anmäla lag till turneringen. Den brukar dock bli fulltecknad ganska snabbt så det gäller att vara snabbt ute.

Välkomna till Jönköping och RC Open 2018 hälsar Huskvarna BK!