Team Clan, förra årets svenska mästare och en het kandidat även till årets mästartitel, är klart för RC Open igen. Team Clan har vunnit vår turnering tre av de fem senaste åren och lär bli ett av favoritlagen att vinna 2017. Team Clan brukar alltid ställa upp med sitt bästa lag och har de senaste fem åren gått minst till final.
Bilden: Förra årets svenska mästare och heta kandidater till även årets titel, Team Clan, kommer till RC Open i augusti.

– Fantastiskt roligt att Clan vill vara med igen. Det är ju ett av Sveriges allra bästa bowlinglag, det höjer nivån på turneringen ordentligt, säger en mycket nöjd Björn Tisell i HBK.
– Nu håller vi tummarna för dem i SM-slutspelet, det skulle ju vara hur kul som helst att ha med de svenska mästarna i RC Open, fortsätter han och sätter därmed lite extra press på nässjölagets duktiga spelare.
Bilden: Janne Larsen i Team Clan meddelade idag att elitserielaget kommer till RC Open även den här säsongen.

Det börjar nu bli bråttom för ytterligare klubbar som vill vara med i RC Open 2017. I går kväll bokade BK Sture från Sävsjö en plats igen, så efter Clans anmälan finns det bara fyra lediga platser kvar i turneringen.
– Vi har nog aldrig varit med om något liknande. Visst har det blivit fulltecknat i turneringen fort tidigare år också, men så här snabbt har det aldrig gått. Det är ju bara drygt en vecka sedan vi skickade ut inbjudningarna, myser Björn Tisell.
– Att många bra lag ställer upp och att många klubbar sett att det är en bra uppladdningen inför seriestarten är nog den stora orsaken till intresset. Vårt fina samarbete med RC Hotell och RC Bowl gör sitt och när sen lag som Team Clan ställer upp gör det turneringen ännu mer intressant, fortsätter han.