Matchen mellan Marbodal och Team Lerum blev en minst sagt spännande historia. De båda lagen följdes åt från första till sista serien och efter en mycket jämn och svängig fjärdeserie slutade matchen oavgjort, 10-10.
Bäste spelare i matchen blev Lerums Markus J som slog hela 888 kägelpoäng följd av Marbodals Makis Manthos som noterade 856.
Det oavgjorda resultatet gör nu att båda lagen har en mycket god chans att ta sig vidare till slutspelet. Men att de kommer få hårt motstånd av Forsheda är klart. Värnamolaget vann klart i sin match mot Team LBC F och är även de i högsta grad med i diskussionen.
Turneringens första skräll kunde noteras då nya allsvenskarna June mötte division två-laget Virveln i Rosenlunds bowlinghall. Göteborgslaget vann överraskande enkelt med 14-6 6 och delar nu ledningen i gruppen tillsammans med Vimmerby. Till Junes försvar ska dock sägas att laget inför turneringen fått en rad återbud från klubbens a-lagsspelare.