Igår kväll var Marbodal ett utslaget lag efter att ha förlorat mot Bruts Club med klara siffror. Idag står västgötalaget som en av vinnarna efter en rasade slutspurt som gav seger mot Turbo med hela 18-2.
Tack vare segern och den stora skillnaden i banpoäng lyckades därmed Marbodal knipa den sista slutspelsplatsen, som näsgt bästa tvåa.
– Vi kände oss verkligen utslagna igår. Men när JKK vann mot Ettan/Braskens F-lag såg vi att det gick att gå vidare om vi vann med stora siffror mot Turbo. Vi gjorde en riktigt bra match mot dem så nu ser vi fram mot slutspelet, säger Makis manthos, UK i tidaholmslaget.
Forsheda i grupp A hade en liten chans att gå vidare som näst bästa två om det blev storseger mot Bogesund. Värnamolaget gjorde en strålande insats och vann med 17-3, men det hjälpte inte. Forsheda blev trots sitt fina resultat bara tredje bästa trea och får därmed åka hem till Värnamo.