Marbodal är klart för final. Det blev seger i semifinalen mot ett tröttkört Brutus Club. Matchen bröts efter tre serier då västgötalaget gått till ledning med ointagliga 11-4.– Överraskande bra. I morse när vi kom hit trodde i att vi skulle spela av en match och sen åka hem. Nu ska vi spela vår fjärde match, final dessutom, säger en nöjd Makis Manthos, UK för MBS.– Vi har spelat bra idag och dessutom haft lite tur. Vi mötte ju Brutus igår också, då var de inte så trötta och då fick vi stryk, fortsätter han.
Brutus Club gör sin första start i RC Open någonsin och lyckades oväntat bra.
– Vi åkte hit mest för att ha kul och för att det är en bra start på säsongen. Men vi har spelat hyfsat bra och att vi kom så långt som till semifinal är en framgång, säger Mattias Hellman i Brutus, som var mycket trött efter matchen mot MBS.
– Trött! Jag är fruktansvärt trött. Vi har spelat 16 serier på två dagar och dessutom har det varit alldeles för varmt i hallen. Nu ska det bli skönt att få komma hem.