Avslutningen i Grupp C blir dramatisk. Detta efter att Baltzar “bara” lyckats besegra Huskvarna med 17-3. Resultatet innebär nämligen att Baltzar och IFK Borås hamnar på exakt samma poäng och exakt samma diff. Vilket lag som blir gruppsegrare kommer att avgöras genom kägelräkning.
Vilket av de båda lagen som tar hem gruppen blir klart först efter att Borås spelat sina fyra serier i w.o-matchen mot Bodekull. Den matchen startar klockan 10.15.
Helt klart är dock att båda lagen går vidare till slutspel. Båda lagen kommer att stanna på fem poäng, vilket ingen annan tvåa kan nå upp till.

Men att Baltzar var ett par klasser bättre än Huskvarna stod klart redan i mitten av första serien. Matchen blev dock spännande då HBK i tredje rundan lyckades knipa två banpoäng och därmed satte lite press på motalalaget. När HBK dessutom, med vara några käglors marginal, lyckades ta en tredje poäng fastställdes resultatet till 17-3.

Samtidigt spelades också jumbofinal i grupp D mellan Cyrus och Borgholm. Också detta blev en spännande match, men på ett helt annat sätt. Här var det nämligen väldigt jämnt mellan lagen hela tiden. Cyrus lyckades dock i tredje rundan få ett litet övertag med 8-7, vilket “di gule” sedan inte släppte ifrån sig och vann med 11-9. Cyrus blir därmed trea i gruppen medan ölänningarna fick nöja sig med fjärdeplatsen.