June, JKK och göteborgslaget Virveln gör upp om segern i grupp A. June har inför söndagens sista gruppspelsmatch bästa utgångsläget med sina två segrar under lördagen. men både Jönköpings KK och Virveln har stora chanser att ta sig upp på slutspelsplatser de också.

Virveln fick en kanonstart i Jnytt Open då det blev seger mot Vetlanda med hela 18-2. Men när göteborgarna i sin andra match fick stryk mot JKK med 12-8 har nu läget blivit betydligt tuffare. För att lyckas gå vidare till slutspel måste nu Virveln besegra June i söndagens sista gruppmatch, annars blir det till att åka hem till Göteborg igen.

JKK har tack vare segern mot Virveln relativt goda chanser att ta sig vidare. Men då gäller det först och främst att besegra Vetlanda. JKK kan faktiskt vinna gruppen om resultaten går deras väg.

För June är läget bättre, men det måste bli seger mot Virveln för att slutspelsplatsen ska kunna bärgas.

Under söndagen kan vi därför räkna med både tuffa och spännande matcher och därefter en hel del räknande på papper om vilket eller vika av lagen som får spela playoff på söndagen.