Linköpingslaget Ettan/Brasken imponerade stort under lördagens gruppspelsmatcher. det hårdsatsande division ett-laget vann stort både mot Högland och JBS/Boys. I “lilla gruppfinalen” mot JBS/Boys blev det seger med hela 17-3.
Åsa Larsson var inte oväntat en Höglands bästa spelare när nässjölaget mötte Ettan/Brasken.

Höglands damer kunde inte komma till spel med sitt bästa lag utan tog hjälp av spelare från både Pondus, Swedoor och Team Clan för att kunna spela. I lagets första match såg denna mix inte ut att kunna b li särskilt framgångsrik då det där blev storstryk mot Ettan/Brasken. Men nässjölaget repade mod inför sin andra match och kunde där besegra JBK med hela 16-4. Inför söndagen har därför Högland en bra chans att gå vidare som bästa tvåa, men då måste det bli seger mot JBS/Boys…som är i precis samma läge.

Ettan/Braskens väg mot slutspel ser dock något enklare ut, på söndagsmorgonen ställs östgötarna mot Jönköpings BK som ligger sist i tabellen.