Cyrus missade att anmäla sig till Jnytt Open. Men nu får laget ändå en plats efter att BKF Falkenberg hoppat av. Elitserielagets avhopp kom i sista stund, den här veckan ska turneringen lottas och tidssättas.
Se vad glad Wasse blev efter att Cyrus fått en plats i Jnytt Open 2014.

– Men bättre att vi fick beskedet nu än när allt var klart. Sen är det så klart tråkigt när ett så pass bra lag hoppar av vår turnering, elitserielagen sätter ju annars lite extra färg på tävlingen. Falkenberg har varit med i turneringen i många år, så vi hoppas att de kommer tillbaka en annan gång, säger tävlingsledaren Olle Assarsson.

Men för Cyrus del blev Falkenbergs avhopp ett positivt besked. Di gule missade att göra anmälan och blev mycket besvikna när misstaget upptäcktes. Laget hamnade dessutom bara som tvåa på reservlistan.
Men efter att förstareserven Turbo ersatt Kyrk från Skövde, fick Cyrus plats ändå när också Falkenberg lämnade återbud.
– Jag fick svar från Cyrus mindre än tio minuter efter att jag mailat dem. Så jag tror de är ganska sugna på att spela, skrattar Olle Assarsson, som hälsar jönköpingslaget välkomna till årets upplaga av Jnytt Open.