Turbo från Hyltebruk är tillbaka i Jnytt Open. Division ett-laget från Halland tar plats i turneringen efter att skövdelaget BK Kyrk lämnat återbud.

Turbo är en riktigt bra ersättare. Laget har de senaste säsongerna varit med i toppen av division ett och flera gånger kvalat till allsvenskan. Laget var så sent som 2011 med i Jnytt Open och tog sig då hela vägen fram till semifinal.
Redan i början av maj var Jnytt Open fullbokad och Turbo kom in bara någon dag för sent med sin anmälan. Det blev en nervös väntan fram till nu innan klubben kunde få definitivt besked.
Vi i Huskvarna BK hälsar BK Turbo välkomna tillbaka till vår turnering.

Återbudet från BK Kyrk innebär också att chanserna för jönköpingslaget IK Cyrus deltagande ökar. Cyrus missade att anmäla lag till årets turnering, men står nu som första reserv (och sista) om det skulle bli ytterligare avhopp.