Nu är det klart att en av Sveriges största grossister när det gäller bowlingmaterial kommer till Jönköping under Jnytt Open. Det kommer bland annat att finnas möjlighet att provspela nya klot.

Det kommer mycket nytt inför varje bowlingsäsong. Inte minst när det gäller klot. Bowltech, som håller till i Borås, är en av de största leverantörerna till landets klotshopar. Exakt hur det ska se ut under Jnytt Open är inte klart.
– Men det kommer att finnas möjlighet att provspela nya klot. Eventuellt kan vi också ordna seminarier i banläsning, säger Niclas Linderholm på Bowltech.

Mer information om Bowltechs aktiviteter under Jnytt Open kommer senare. Klart är dock att företaget kommer att finnas på plats i både Bowling Arena och Rosenlunds bowlinghall. Även klubbar och bowlare som inte deltar i turneringen är välkomna.