Redan efter de två första gruppspelsmatcherna på söndagen blev två gruppvinnare klara. Forsheda krossade Baltzar F med hela 18-2 och blir därmed etta i Grupp C. Heberg fortsatte spela samma fina bowling som under lördagen och slog enkelt tillbaka Lerum med 16-4 och vann på så sätt Grupp D.
Forsheda gav aldrig Baltzar en chans utan hade i princip avgjort matchen redan efter två serier då värnamolaget gått till ledning med 9-1. Bästa spelare i FBK blev till slut Janne Rosenlöw med862 samt Niclas Mårtensson 858.
Heberg hade det i inledningen lite tuffare mot Lerum men tog i slutet av andra serien över helt och släppte sedan aldrig in sina motståndares matchen igen. Hebergs unga spelare imponerade stort påpubliken, hela fem spelare gick över 800 poäng varav en man över 900 på de tämligen svårspelade banorna i RC Bowl.

FBK möter i kvartsfinalen tvåan i Grupp D, som blir antingen Lerum eller Split Happens. Heberg kommer i sin kvartsfinal att ställas mot vinnaren mellan Team Clan och Team LBC.